Haberler

Soğuk Oda Sistemleri



Soğuk Oda Sistemleri

Soğuk Oda Sistemleri ilk iş hayatına 1974 yılında Şişli Dolapdere'de başlayan 1989 yılına kadar çıraklık kalfalık ustalık dönemi 1990 yılında Bayrampaşa'da ilk iş hayatına Karaman dolap ve betonarme soğuk oda yapımı ile devam etti.

O yıllarda Sistemler çok kaba ve maliyetli oluyordu, İlk olarak 1994 yılında sandviç soğuk oda panellerini kullanmaya başladık. Paneller yurt dışından geldiği için o yıllarda çok sıkıntılar yaşıyorduk. Bugüne baktığımızda ülkemizde sayısız soğuk oda sandviç panel üretici firma bulunmaktadır.

Teknolojik çağın getirdiği yenilikleri kolaylıkları ve avantajları artık rahatlıkla soğutma sistemlerinde kullanabiliyor ve ondan yararlanabiliyoruz. Soğuk oda sistemleri olarak müşterimizin isteğine uygun ürünleri hazırlarken kaliteli ve ekonomik olmasının yanında teknolojik sistemleride en iyi şekilde kullanıyoruz,

Geçmişin deneyim ve tecrübesini arge çalışmamızda ve ürün testlerinde kullanarak daha kaliteli daha ergonomik neler yapabiliriz çabasını veriyoruz. Bu güne kadar yurtdışında ülkemizde Soğutma ve soğuk oda sistemlerinin tasarım, planlama, projelendirme olarak sayısız kurum ve kuruluşa hizmet verdik.

Dün olduğu gibi bugün de hizmetin en iyisini vermek için kendimizle yarışıyoruz.

Kaliteli ürünler ancak iyi yetişmiş kalifiye elemanlarla hizmete dönüştürülür. Biliyoruzki soğuk ve hijyen ürünlerinizin sağlığı için önemli. İşte bu nedenle tasarım ve projelendirmede Hijyenin en iyi şekilde olmasını sağlamak için uygun ve kaliteli ürünleri kullanıyoruz.

Soğuk oda konusunda kullandığımız malzeme ve ekipmanı avrupa standartlarına uygun olanı tecih ederek kalitemizi hep ön plana çıkartıyoruz.

Biz sadece soğuk oda panelleri, soğuk oda kapıları ve soğutma cihazları üretici bir firmayız bu alanda hizmet veriyoruz.

Amacımız, Projeniz bize geldiği andan itibaren anahtar teslim olmak üzere bu projeyi bitirdiğimizde müşterimizin yüzünde bir gülümseme ve bir teşekküre ulaşmak.

 

Haberler

En Çok Okunan Haberler