Standart Soğuk Oda Kapısı

Soğuk Oda Sistemleri menteşeli kapı, standart duvar panelimize entegre edilmiştir. Standart kapı ölçümüz 900 x 1900 mm'dir. ve 1000 x 2000 mm. Soğuk Oda Kapıları, bir kapı mandalı, anahtarlı bir silindir kilit, içeriden bir güvenlik kapısı açma, kendi kendine kapanma mekanizması, hidrolik kapı kapatıcı ile birlikte gelir. Kapı menteşesine entegre edilen yay hareketi, 90 dereceden daha az açık bırakılırsa kapıyı kendi kendine kapatır. Hidrolik kapı kapatma, herhangi bir soğuk hava sızıntısını önlemek için kapıyı sıkıca kilitler.

Buhar geçirmez iç aydınlatmalı su geçirmez ışık anahtarı dahildir. Soğuk Oda Kapı cilası ve Poliüretan yalıtım  kalınlığı, kullanılan malzeme ve kalınlık ile aynıdır.duvar paneli. Yoğuşmayı önlemek için soğuk oda kapı çerçevesine yerleştirilmiş ısıtıcı kabloları. Dondurucu odası için, kolayca değiştirilebilen ısıtıcı teli de kapı kanadına yerleştirilmiştir. Mevcut diğer seçenekler, pencereleri görüntüleme, tekme plakası ve kapı rampasıdır.

Sürgülü kapı da mevcuttur. KESKİNSO  kapılar, sahada test edilmiş ve geliştirilmiş ağır hizmet tipi donanım kullanır. Uygulamalara bağlı olarak farklı modeller mevcuttur. Daha büyük kapılar için, sürgülü kapının ağırlığını desteklemek için ağır hizmet tipi kapı çerçevesi mevcuttur. Yoğun trafiğe sahip soğuk odalar için opsiyonel olarak otomatik ve elektrikli kapılar sipariş edilebilmektedir.

En Çok Okunan Haberler