Haberler

Unlu Mamüller için Soğuk Oda Sistemleri



Unlu Mamüller için Soğuk Oda Sistemleri

İnsanların günlük yiyecek ihtiyacını karşılamak adına fırınlar günde milyonlarca ekmek satışını sağlamaktadır. Ancak elde kalan malzemelerin, ekmeklerin ertesi ya da istenen vakte satışının sağlanması adına korunması gerekir. Ekmeklerin belirli bir sıcaklık altında ya da üstünde bulunmaması adına soğuk oda sistemleri kurularak kişilerin zararının önüne geçilmektedir.

Soğuk oda sistemleri bozulmaya müsait olan her bir ürünün korunmasında etkili rol oynamaktadır. Sadece gıda alanı değil aynı zamanda kimyasal ürünlerde de bozulma olmaması, yapısında değişiklik meydana gelmemesi için tercih edilmektedir. Ekmekler, gıda alanında en çok bozulan ve çöpe atılarak israf edilen ürünlerin başında gelir. Halbuki her an ihtiyacı karşılamak adına soğutma cihazları tarafından korunması gerekir.

Soğuk oda sistemleri çok kısa bir sürede kurulum ile tamamlanmaktadır. İçerisinde kurulumu destekleyecek farklı parçalara sahip olmaktadır. Soğuk oda panelleri, soğuk oda kapıları bunlardan sadece birkaçıdır. Sistemi tam olarak kurmayı hedeflerseniz ürünlerinizin daha iyi korunmasını sağlayacağını unutmamalısınız. Üstelik seçim esnasında kalite de oldukça önemli olacaktır.

Ekmekleriniz başta olmak üzere ekmek yapımında kullanılan ürünlerinizin de fazla sıcaktan ya da soğuktan etkilenmemesi için soğuk oda sistemleri talebi oluşturabilirsiniz. Firmamız tarafından üretimi gerçekleştirilen sistemlerin iki yıllık garantileri bulunmaktadır. Firmamız ile sadece satış konusunda değil, sistemlerin onarımı ve bakımı hakkında bilgi edinmek için de kısa sürede iletişime geçebilirsiniz.

 

Haberler

En Çok Okunan Haberler