Haberler

Soğuk Hava Deposunun İşletmeler İçin Avantajları



Soğuk Hava Deposunun İşletmeler İçin Avantajları

Yeterince depolamadığımız için bozulan yiyecekleri ve diğer ürünleri hepimiz atmak zorundayız. Soğutucu odaları soğutmak, minimumda tutarak tasarruf etmenize yardımcı olacaktır. Soğuk hava deposu meyve ve sebzeleri doğru sıcaklıkta tutarken, nem seviyesini kontrol ederek taze ürünün kullanım ömrünü uzatmaya yardımcı olur. 
 
Bu, israfı en aza indirmeye ve paradan tasarruf etmeye yardımcı olacaktır. Soğuk Oda sıcaklığında bırakılan meyveler çabuk bozulabilir. Kendi meyve ve sebzenizi yetiştirirseniz, bir soğuk hava deposu hasadınızı daha taze ve daha uzun süre tutabilir. 
Meyve ve sebzelerinizi toplu olarak satın alırsanız soğuk hava depoları da size fayda sağlayacaktır. Ayrıca un, şeker ve diğer pişirme malzemeleri gibi diğer dökme malzemelerin ömrünü uzatmak için de kullanılabilirler.
 
Soğuk odaların size para kazandırmasının bir başka yolu da enerji faturalarınızdır. 
Verimli, iyi çalışan bir soğuk oda , birden çok geleneksel buzdolabı ve dondurucu gibi diğer soğuk depolama biçimlerinden daha az maliyetli olacaktır.
 
Soğuk Depo İhtiyaçlarınız İçin KESKİNSO ile İletişime Geçin
 
Depolama ihtiyaçlarınız ne olursa olsun, evinize veya iş yerinize daha soğuk odalar veya bir soğuk hava deposu eklemeyi düşünebilirsiniz . Soğuk hava deponuzun ne kadar büyük veya küçük olması gerektiğine bakılmaksızın , burada KESKİNSO sizin için mükemmel endüstriyel soğuk hava deposu veya modüler soğuk oda sunabiliriz . Soğutucu odalarımız soğutma ünitelerimiz, kişisel ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize uyacak şekilde özel olarak tasarlanabilir ve uzman ekibimiz sizin için en iyi çözüm hakkında size özel tavsiyeler sağlayabilir.
 
Daha fazla ayrıntıya ihtiyacınız olursa, lütfen 0216 311 46 57  numaralı telefondan bizi aramaktan çekinmeyin . Ayrıntılarınızı ve yorumlarınızı çevrimiçi iletişim formumuza göndererek de ücretsiz bir fiyat teklifi alabilirsiniz .
Alternatif olarak, inf@keskinso.com  aracılığıyla bize ulaşın . İhtiyaç duyduğunuz her türlü ek bilgiyi size sağlamaktan memnuniyet duyarız.
 

Haberler

En Çok Okunan Haberler